Facebook E-mail

Thai Child Development Foundation

Tip: In het menu rechts kun je meer informatie over dit project bekijken 가을냄새.

De Thai Child Development Foundation (TCDF) is in 2004 opgezet met het doel de ontwikkeling van Thaise kinderen te ondersteunen op een vraaggerichte, directe, praktische en individuele manier 어도비 플래시 플레이어 무료 다운로드. Al naar gelang de individuele hulpvraag kan dit zijn in de vorm van medische zorg, gezonde voeding, educatie en/of dagelijkse opvoeding.

Wat kun jij als vrijwilliger doen 다운로드?
De Thai Child Development Foundation wil een zelfvoorzienende organisatie zijn. Dit betekent dat zij al hun groente en fruit zelf willen verbouwen, of deze producten halen bij lokale personen welke ecologische tuinen onderhouden 닷넷프레임워크 4.5.
Naast de tuin heeft de foundation verschillende dieren welke onderhouden moeten worden, zoals kippen, vissen en paarden.

Vrijwilligers van het Eco&Kids werken in de tuinen, verzorgen de kippen, vissen en het paard (paard naar het veld brengen om te grazen, ze terugbrengen naar de stallen, ze verzorgen) 니코동 고화질 다운로드. Vrijwilligers met ervaring met paarden kunnen ook deze paarden trainen en rijden gedurende de week.

Een ander onderdeel van het project is het werken met lokale kinderen 다운로드. Elke zaterdag komen er 10 tot 30 kinderen uit de buurt naar de Thai Child Development Foundation voor activiteiten en Engelse programma’s. De vrijwilligers van het Eco&Kids project organiseren samen met de staff van TCDF deze dag (sport&games, creatieve activiteiten, Engelse les en – als er ervaren vrijwilligers zijn – paardrijdlessen) 다운로드.

 

Video Nong Eef, starring onze vrijwilliger Margriet
Video Nong Peng, starring onze vrijwilliger Margriet

Tip: In het menu rechts kun je meer informatie over dit project bekijken 다운로드.

 

Home Projecten Thai Child Development Foundation

Live Chat

Join the Live Chat