Facebook E-mail

Kosten

 

*Prijswijzigingen voorbehouden.
*De prijzen kunnen schommelen in verband met de wisselkoers van de Thaise Baht.
*Kwagalastort het bedrag rechtstreeks naar TCDF 영국약전 다운로드. Hier hoeft je zelf niets voor te regelen!
*In overleg met jou kunnen we ook een ticket en verzekeringen voor je regelen.

 

Opbouw van de eenmalige kosten

Voorbereiding en begeleiding door de Kwagala Foundation
Na aanmelding krijg je van ons een informatiepakket toegezonden, waar alle informatie in staat die jij nodig hebt: over het project, do’s en dont’s, tickets, verzekeringen, vaccinaties etc. Voor vertrek krijg je een persoonlijk gesprek met iemand van Kwagala.
Tijdens je verblijf in Thailand word je begeleid door iemand van Kwagala 다운로드. Tijdens je verblijf in Thailand zal onze contactpersoon contact met je houden middels telefoon en/of e-mail.  Wil je nadat je bij de Thai Child Development Foundation hebt gewerkt nog gaan reizen? De Kwagala Foundation kan je helpen met het boeken van een ticket en kan je vertellen wat de beste plekken zijn in Thailand om naartoe te gaan!

Trainingsdag door de Kwagala Foundation
Voor vertrek krijg je één trainingsdag (ongeveer 2 á 3 uur), zodat je goed voorbereid op reis gaat 다운로드. Tijdens deze training maak je eventueel kennis met andere vrijwilligers, praten we over internationale samenwerking en cultuurverschillen en kun je al je vragen stellen die je wilt.

Bijdrage aan de Kwagala Foundation
Deze kosten worden gebruikt voor het ondersteunen van de activiteiten en projecten van Kwagala mc finder. Bij deze kosten rekenen we ook het screenen, uitvoeren en evalueren van nieuwe projecten, zodat wij ons bestand kunnen vergroten. Een deel van deze kosten wordt gebruikt om in Nederland betrokkenheid te creëren onder jongeren voor internationale samenwerking. Kwagala hecht veel waarde aan goede voorbereidingen en contacten met onze opdrachtgevers en projecten. Het is van belang dat wij hen zo duurzaam mogelijk ondersteunen, om zo onze stichting op de lange termijn te kunnen laten slagen 초보전기 다운로드. U kunt er van uitgaan dat al uw geld rechtstreeks naar de stichting gaat.

Opbouw van de verblijfskosten

Accommodatie
Je verblijft in de dormitory van het guesthouse TCDF Eco-Logic op het terrein van de Thai Child Development Foundation.
De dormitory beschikt over een dorm (slaapzaal), gezamenlijke badkamer, een relaxruimte en een kampvuurplaats.

Transport
Het is de bedoeling dat je vanuit Bangkok zelf naar het project toe reist 다운로드. Je wordt opgehaald op de grote weg, bij de afslag naar het dorp Paksong. Hoe je hier moet komen, wordt tijdens de trainingsdag aan je uitgelegd. Tijdens je verblijf op het project wordt er voor vervoer gezorgd, indien er activiteiten buiten het terrein door de stichting worden georganiseerd op sociaal gebied.
In de weekenden moet je voor eigen vervoer zorgen. Er zijn busverbindingen naar Ranong.

Maaltijden
Bij de Thai Child Development Foundation krijg je drie maaltijden per dag 목소리.
In de weekenden of tijdens vrije dagen moet je zelf voor je eten zorgen.
In het stadje Ranong, waar de vrijwilligers in de weekenden vaak heen gaan, kun je bij het restaurant “Sophons” eten met 10% korting omdat je bij de Thai Child Development Foundation werkt.

Begeleiding door iemand van de Thai Child Development Foundation
Bij de Thai Child Development Foundation zul je begeleid worden door de coördinator, welke ook eindverantwoordelijk is voor het verloop van de activiteiten 다운로드. Zij organiseert dat je opgehaald word in Paksong, geeft je een introductie over het project en doet een rondleiding over het terrein van het project. Bij haar kun je terecht met vragen en problemen.

Introductieprogramma
Bij aankomst krijg je een introductieprogramma, waarin je uitleg krijgt over het project, de Thaise cultuur, taal, normen, waarden en gebruiken 그레이의 50가지 그림자 해방. Elke zondag kan je (gratis) deelnemen aan een workshop Thaise taal.

Materiaal voor het project
Voor bijvoorbeeld de zaterdagactiviteiten met kinderen zijn materialen nodig welke geld kosten. Deze zijn opgenomen in de bijdrage die jij aan het project betaald.

Donatie Thai Child Development Foundation
Kwagala vindt het belangrijk om een kleine eigen bijdrage aan het project te doneren 다운로드. Hiermee kun je het werk van jou project direct ondersteunen. De bijdrage hiervoor is 1 euro per dag. Natuurlijk kun je hiernaast zelf ook nog een fondsenwerving organiseren om de Thai Child Development Foundation te ondersteunen.

Live Chat

Join the Live Chat