Facebook E-mail

Project en werkzaamheden

Het Eco&Kids project is gevestigd op het terrein van de Thai Child Development Foundation en bevat de volgende activiteiten:

  • De ecologische tuin
  • Paarden
  • Zaterdagactiviteiten met kinderen

De ecologische tuin
De Thai Child Development Foundation wil zelfstandig worden in het verbouwen van groente, kruiden en fruit. Om dit te bereiken heeft de Thai Child Development Foundation een groentetuin aangelegd en fruitbomen geplant op het terrein van het project.
Vrijwilligers die interesse hebben in dit project, zullen op regelmatige tijden in de tuin werken.

Voorbereiden, onderhouden, water geven, onkruid wieden en compost maken zijn verschillende activiteiten die je in de tuin kunt uitvoeren. Bloemen en planten zijn ook onderdeel van het tuinproject. Jij kunt de Thai Child Development Foundation helpen om hun terrein nóg mooier te maken!

Paard
Paarden kunnen een fantastisch hulpmiddel zijn om kinderen te leren communiceren, hen leren zorg te dragen voor dieren, hen verantwoordelijkheid te geven en hen leren liefde te ontwikkelen voor levende dingen. De Thai Child Development Foundation startte een paardenstal met (momenteel) 1 pony voor het starten van een project voor locale kinderen. Het paard Pompom word ook gebruikt voor de studenten met een beperking van de TCDF Speciale School.

Tijdens dit project kan je zorgen voor het paard: voeden, begeleiden naar het grasveld etc.

Wanneer je ervaring hebt met paarden en paardrijden, kun je ook tijd spenderen aan rijden en trainen van de paarden. Elke zaterdagochtend komen lokale kinderen naar de “pony club”, welke wordt gerund door de vrijwilligers van de Thai Child Development Foundation.

Zaterdagactiviteiten met kinderen
Op zaterdag kunnen lokale kinderen naar de Thai Child Development Foundation komen voor dit programma.
De Thai Child Development Foundation organiseert samen met de internationale en nationale vrijwilligers activiteiten als paardrijden, sport&activiteiten, Engelse les, kunst en handwerk en ga zo maar door.


Als vrijwilliger zul je verblijven op het terrein van de Thai Child Development Foundation. Hier staat een vrijwilligershuis, waar 12 mensen in kunnen verblijven.
De Thai Child Development Foundation kan zes vrijwilligers plaatsen in het project Eco&Kids.

Live Chat

Join the Live Chat