Facebook E-mail

Tikondane Zambia

Het Tikondane Community Centre is een “grass roots” ontwikkelingsorganisatie waar vrijwilligers terecht kunnen om de lokale bevolking te helpen met onder andere onderwijs- en gezondheidsprojecten 다운로드. De oostelijke provincie is onderontwikkeld en de bevolking zeer arm, waardoor de activiteiten van Tikondane zeer gewenst zijn.

Het doel van Tikondane was om een plek te ontwikkelen waar de lokale bevolking de mogelijkheid krijgt tot onderwijs en werkervaring op te doen 배달의민족. Daarnaast was het doel om ook de primaire gezondheidszorg in de omgeving te verbeteren en bovendien “community-based” toerisme te ontwikkelen om de ontmoetingen tussen de plaatselijke bevolking en bezoekers uit ander werelddelen te bevorderen 다운로드. In de lokale taal betekent Tikondane ‘laat ons elkaar ontmoeten’.

Tikondane is ondertussen enorm ontwikkeld. Er zijn ruim 80 mensen werkzaam uit de plaatselijke bevolking; er wordt lesgegeven aan volwassenen en aan ruim 600 (wees)kinderen, en workshops gegeven aan volwassenen over hygiëne, gezondheid en duurzame landbouw 콘텐츠 파일 다운로드. Op het centrum is ook een HIV/AIDS adviseur aanwezig. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten om inkomsten te verwerven om het centrum draaiende te houden 심폐소생술 다운로드. Tikondane wordt zelfs aanbevolen door Lonely Planet!

Home Projecten Tikondane Zambia

Live Chat

Join the Live Chat