Facebook E-mail

Organisatie

Chako Zanzibar Foundation
Met zijn prachtige witte stranden en rijke Swahili cultuur, trekt Zanzibar reizigers uit de hele wereld 다운로드.
Chako Zanzibar is de algemene naam voor onze projecten en initiatieven die de toeristische industrie van Zanzibar bevorderen, beschermen en ontwikkelen op een effectieve manier, met als doel het leven van de lokale bevolking te verbeteren 다운로드.
Chako Zanzibar gelooft in de kracht van mensen: de kracht en het geloof om hun leven in eigen handen te nemen en om een betere toekomst te creëren 신삼국지 드라마 다운로드. De projecten van Chako Zanzibar hebben als doel om directe en indirecte inkomsten voor de landelijke lokale gemeenschap te creëren door het stimuleren van lokaal ondernemerschap, het stimuleren van toeristen om deel te nemen in de lokale tours en het kopen van lokaal geproduceerde geschenken 러브콘서트 더 무비 다운로드. De lokale medewerkers en ondernemers krijgen training hierin. Chako Zanzibar werkt samen met lokale organisaties, NGO’s, particuliere bedrijven, onderwijsinstellingen en enthousiaste en gemotiveerde personen 다운로드.
Chako Zanzibar is een 100% plaatselijke, onafhankelijke organisatie.

Projecten

Ambachten in Zanzibar
Zanzibar en Tanzania hebben een grote verscheidenheid van ambachten, die zeer succesvol kunnen worden verkocht op de lokale (toeristische) markt 다운로드. Tot nu toe zijn slechts een paar van deze producten met succes ingevoerd in de lokale (toeristische) markt.
Er is een enorm potentieel voor lokale ambachtslieden in Zanzibar, om zo een duurzaam inkomen te creëren door hun lokaal geproduceerde kunst 다운로드. Deze ambachtslieden behoeven bijzondere vaardigheden, kennis en financiën om te helpen bij de ontwikkeling van het creëren van hoogwaardige producten 노토리어스.
Chako Zanzibar stimuleert deze lokale ambachtslieden door het bevorderen van de kunst en het geven van advies over het verbeteren van de kwaliteit van de producten Perl download.

Zenji Hotel
Chako is onderdeel van het Zenji hotel. Door middel van Zenji Hotel wordt de lokale economie gestimuleerd en raakt de lokale gemeenschap betrokken 다우트 자막 다운로드. Al het meubilair en handwerk in de kamers worden gemaakt door Zanzibariaanse ambachtslieden. Het eten wordt gekocht bij de lokale bevolking of zelf gemaakt door de chef-kok.
Alle medewerkers zijn afkomstig uit Tanzania. Via de projecten, is capaciteitsopbouw verstrekt aan het personeel met als doel om hun vaardigheden en zelfvertrouwen te verbeteren. Dit geeft ze dan betere kansen en mogelijkheden in de toekomst.

Zenji Beads & Chako
In 2010 is Zenji Zanzibar begonnen aan zijn eigen project met lokale vrouwen: Zenji Beads.
In 2013 is Zenji Beads veranderd in Chako.
Momenteel is Chako erg groeiende, met name door de inzet van onze vrijwilligers en studenten.
In de beginjaren maakte het project met name allerlei ontwerpen van papieren kralen. Tegenwoordig worden nog steeds de kralen gemaakt, het handelsmerk van Chako. Maar dit is niet het enige! Ook worden lampen, spice materialen, tassen, kussenhoezen en laptop sleeves gemaakt.
Help jij Chako nóg verder te ontwikkelen?

 

Live Chat

Join the Live Chat