Facebook E-mail

Travel

Kwagala biedt verschillende reizen aan door  Oeganda, Zanzibar, Kenia en Tanzania 매킨토시.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle reizen die wij aanbieden. Klik op de links voor meer informatie.

Oeganda
In Oeganda bieden wij samen met Rungu tours verschillende tours aan 당나귀 mp3.

Zanzibar
In Zanzibar werken wij samen met het Zenji hotel, welke allerlei tours aanbieden zoals prison island, jozani forest, dolphin trip etc 인간 공간 시간 그리고 인간 자막 다운로드. Meer informatie kun je vinden op deze pagina.

Kenia en Tanzania
Vrijwilligersreizen
Deze reizen zijn ideaal voor vrijwilligers die een tijdje gewerkt hebben bij één van onze Oegandese projecten 다운로드. Vrijwilligers kunnen vanuit Oeganda doorreizen naar Kenia en Tanzania. Onder leiding van een privéchauffeur van Go-Africa-Safaris&Travel zullen zij de mooiste plekken van Kenia en Tanzania te zien krijgen 다운로드. Deze reis duurt 11 of 12 dagen.

Projectreizen
Deze reizen zijn ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie ook wat willen doen, maar ook van hun welverdiende vakantie willen genieten 벤치마크 프로그램. Tijdens deze reis door Kenia en Tanzania kunt u op bezoek gaan bij verschillende projecten en hier ook uw steentje aan bijdragen. Verder kunt u ook genieten van de safaris en ander moois wat Kenia en Tanzania te bieden hebben 다운로드. Uigeraard wordt u ook tijdens deze reis bijgestaan door de ervaren privéchauffeurs van Go-Africa-Safaris&Travel. De duur van deze reis is in overleg 다운로드.

Safarireizen
De safarireizen zijn in overleg met Go-Africa-Safaris&Travel samengesteld 다운로드. Deze reizen bieden u alle wonderen en magie die Kenia en Tanzania te bieden hebben. U kunt er voor kiezen om iedere dag op safari te gaan, maar het is ook mogelijk om aan het eind van deze reis nog even lekker te gaan relaxen aan de kust 세월호 영화 다운로드. De duur van deze reis is 10,11 of 12 dagen. Natuurlijk kunnen de reizen in overleg aangepast worden op uw wensen en voorkeuren. Langere duur is uiteraard ook mogelijk.

Voor al onze reizen geldt dat het maatwerk is. Dit betekent dat niets vastligt en dat we in overleg met u kijken waar wensen en voorkeuren liggen. Vanuit hier stellen we uw perfecte reis samen.

 

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor één van onze reizen.

 

Home Travel

Live Chat

Join the Live Chat