Facebook E-mail

Kwagala


Kwagala
Kwagala is een organisatie voor internationale samenwerking 다운로드. We ondersteunen het project “More Africa” te Zanzibar middels donaties 다운로드.

Wat betekent Kwagala?
De oprichter van Kwagala heeft in 2009, tijdens één van haar reizen in Oeganda, de Oegandese naam “Kwagala”, wat liefde betekent gekregen van de projectleider 프리마 베라 다운로드.

More Africa
Kwagala ondersteunt More Africa te Zanzibar als hoofdproject. More Africa ondersteunt kinderen met een lichamelijke en/of fysieke beperking middels speciaal onderwijs en/of fysiotherapie en zintuigstimulering 다운로드. De kinderen van More Africa zijn tussen de 2 en 24 jaar en hebben allen een beperking. More Africa is afhankelijk van vrijwilligers en donaties. More Africa werkt samen met Vrijwillig Wereldwijd, welke vrijwilligers recruit en voorbereid voor More Africa 마메32 게임.

In 2020 heeft Kwagala in samenwerking met More Africa een fundraiser gedaan voor de bouw van een nieuwe school. In maart 2022 is deze school gerealiseerd, mede door ondersteuning van Wilde Ganzen. Voor meer info kunt u deze pagina bekijken.

 

Home Kwagala

Live Chat

Join the Live Chat